{$lblSkipToContent|ucfirst}
cloud sun cloud clouds
car front view street with trees

Het leertraject van de payroll-officer

Een payroll-officer houdt heel wat bordjes in de lucht: de maandelijkse payroll berekenen, vragen van werknemers beantwoorden, sociale documenten invullen, rapporten opleveren, … Een grondige kennis van het sociaal recht en de payrollverwerking en -administratie, is een absolute must. Ontdek hier het leertraject van de payroll-officer.

men
traffic indicator
cloud sun cloud clouds
path with trees birds buildings

Recent gestart en nog geen bagage?

Een doorgedreven pragmatische training die de verschillende thema’s van het sociaal recht en de loonadministratie behandelt, is dan de oplossing. Met het SD Worx Certified Payroll Professional-examen verzilvert u uw basiskennis. Zo geraakt u snel en efficiënt klaargestoomd voor uw rol als payroll-officer.

house
street with bushes
cloud sun cloud clouds

Tank regelmatig bij om uw kennis op peil te houden

U ontvangt dagelijks informatie over nieuwe wetsvoorstellen, goedgekeurde wetgeving, gewijzigde berekeningen, standpunten van de verschillende inspecties … Een loonbrief moet correct zijn, de informatie die u geeft aan werknemers ook. Fouten maken is geen optie. Maandelijks bijblijven is de boodschap.

school
street with lantarns
cloud sun cloud clouds
buildings

Vervolg uw pad en word expert

Men kijkt steeds meer in uw richting als het gaat over complexe vragen betreffende vakantiegeld, tijdskrediet, brugpensioen, …. U beschikt wel over de nodige ervaring, maar stelt toch vast dat uw basiskennis niet meer voldoende is. Nu is het tijd om uw kennis te verdiepen en een expertrol op te nemen.

street with trees
cloud sun cloud clouds
shop - garage

Klaar voor een volgende stap?

U bent nu al enige tijd payroll-officer en misschien wel toe aan een nieuwe uitdaging. Verzuim, onthaal van nieuwe medewerkers, rollen en competenties, … zijn begrippen die u aanspreken en doen wegdromen van de functie van HR-officer. Dit is een logische keuze die wij payroll-officers wel vaker zien maken. Uw kennis verbreden met een opleiding over de verschillende HR-topics is een eerste stap in de goede richting. 

trees lantarns
charging station