{$lblSkipToContent|ucfirst}
buildings buildings
cloud sun cloud clouds

Het leertraject van de HR-officer

Als HR-officer staat u niet alleen in voor de personeelsadministratie, u biedt ook ondersteuning bij verschillende HR-processen zoals onthaal, werving en selectie, sociaal overleg, enz. Naast een grondige kennis van het sociaal recht en de payrollverwerking en -administratie, is inzicht in de verschillende HR-processen noodzakelijk. Ontdek hier het leertraject van de HR-officer.

bus station
bus
men
cloud sun cloud clouds
buildings buildings

Recent gestart en nog geen bagage?

Een doorgedreven pragmatische training die de volledige personeelsverwerking behandelt en daarbij de link legt naar de verschillende HR-processen, is hier de oplossing. Met het SD Worx Certified Payroll Professional-examen verzilvert u uw basiskennis sociaal recht en loonadministratie. Zo geraakt u snel en efficiënt klaargestoomd voor uw rol als HR-officer.

street with bushes
bus
hotel
cloud sun cloud clouds
hotel trees

Tank regelmatig bij om uw kennis op peil te houden

U ontvangt dagelijks informatie over nieuwe wetsvoorstellen, goedgekeurde wetgeving, gewijzigde berekeningen, standpunten van de verschillende inspecties, … Een loonbrief moet correct zijn, de informatie die u geeft aan werknemers ook. Fouten maken is geen optie. Maandelijks bijblijven is de boodschap.

street with lantarns
bus
park-house
cloud sun cloud clouds
buildings trees

Vervolg uw pad en word expert

Er worden nieuwe projecten opgestart rond re-integratie van medewerkers, het mobiliteitsbudget, een nieuw onthaalbeleid, … Tot nu toe bood u vooral ondersteuning in deze grotere projecten. Men kijkt meer en meer uw richting uit om hierin een grotere rol op te nemen. Nu is het tijd om uw kennis te verdiepen!

city building
bus
street with bushes
cloud sun cloud clouds
buildings path with trees

Klaar voor een volgende stap?

U bent nu al enige tijd HR-officer en misschien wel toe aan een nieuwe uitdaging. De functie van HR-business partner spreekt u wel aan: minder focus op de payrollverwerking en meer focus op het bruggen bouwen tussen de business en HR. Uw kennis verbreden met inzicht in strategisch management, de taal van de business leren spreken, HR-rapportering, enz. zijn een absolute must om deze rol op te nemen en een eerste stap in de goede richting.

street lantarn
bus
park house hr officer