{$lblSkipToContent|ucfirst}
cloud sun cloud clouds
bike in park city

Het leertraject van de HR-manager

Als HR-manager ondersteunt u samen met uw team de business in verschillende HR-domeinen zoals werving en selectie, payroll, reporting, reward, … U tekent de lijnen uit van een duurzaam en innovatief HR-beleid dat aansluit op de strategie van de organisatie. De verantwoordelijkheid over een gestroomlijnde personeelsadministratie brengt mee dat u de evoluties van de sociale wetgeving nauwgezet opvolgt. Ontdek hier het leertraject van de HR-manager.
Kijk hier voor het leertraject van uw medewerkers.

traffic indicator
men
cloud sun cloud clouds

Recent gestart en nog geen bagage?

Dan is één van uw uitdagingen zo snel mogelijk mee te zijn met het sociaal recht. Zo houdt u de vinger aan de pols bij vragen uit de business en spreekt u vlot de taal van uw payrollteam. Hebt u nog geen (volledig) zicht op het HR-landschap, dan vult een overzichtsopleiding met als topics prestatiecyclus, loonstrategie, performance, competentiemanagement, talentmanagement, learning & development de gaten voor u op.

park
street with bushes
bike
cloud sun cloud clouds
electricity towers lantarns

Tank regelmatig bij om uw kennis op peil te houden

Bijblijven is de kunst. Welke wetswijzigingen komen er aan en wat is de impact op de loonverwerking? Wat zal dit betekenen voor de business, uw beleidsbeslissingen en hoe gaan andere bedrijven hiermee om? Een maandelijks moment waarbij u andere HR-professionals ontmoet, terwijl u de nieuwigheden op vlak van sociaal en fiscaal recht meekrijgt, maakt dat u goed geïnformeerd blijft.

street with trees
advertising board on street
bike
cloud sun cloud clouds
airport bus stop

Vervolg uw pad en werk een duurzaam beleid uit:

U bent (ondertussen) een HR-manager met kennis van zaken. Tijd om uw HR-beleid vorm te geven en prioriteiten te bepalen. Gaat u eerst voor het verzuimprobleem of wilt u een nieuw comp&ben-verhaal introduceren? Wat u ook kiest, u wilt dit strategisch aanpakken om een duidelijk verschil te maken op de arbeidsmarkt. Een meerdaagse opleiding, die een specifiek HR-domein zoals comp&ben vanuit verschillende invalshoeken belicht, helpt u deze doelstelling te realiseren.

playground
street with lantarn and trees
bike
cloud sun cloud clouds
airport

Klaar voor de volgende stap?

Uw HR-beleid ligt er en wordt stilaan uitgerold met een team van HR-medewerkers dat ook maandelijks een foutloze payroll draait. Het aansturen van dit team vraagt niet alleen inhoudelijke kennis, maar ook de nodige leidinggevende capaciteiten. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw team optimaal functioneert, ieder vanuit zijn eigen talent, expertise en met een grote autonomie? Onze leiderschapstrainingen halen de people manager in u naar boven.

plane
street with lantarn and trees
bike